Uw winkelwagen is leeg!

De Iers Daniel Martin vertrekt Quick-Floor Floors voor UAE Team

29-08-2017 0
De Ierse Daniel Martin zal het volgende seizoen de kleuren van het UAE Team Emirates cyclus team dragen, de afgelopen vrijdag bekend gemaakt.
 
Patrick Lefevere (Etixx-Quick Step en dan Quick-Step Floors) speelt de afgelopen twee jaar. Hij meldde zich twee jaar aan bij de opleiding onder leiding van Carlo Saronni.
 
Martin was een van de organisatoren van de laatste Tour de France ountainbike kleding Etixx Quick Step, die hij in zesde plaats sloot. Hij is een aanvallende en veelzijdige renner, waaronder Luik-Bastogne-Luik (2013), de Tour de Lombardie (2014) en een podium in de Vuelta (2011). "Ik zou de kans niet kunnen weigeren om een ​​ambitieuze groep aan te sluiten en mijn ervaring te gebruiken om een ​​team te creëren die het beste in de wereld kan uitdagen," zei Martin. "UAE Team Emirates deelt mijn visie, mijn aandacht voor detail en mijn passie voor sport. Ik ga de belangrijkste jaren van mijn carrière binnen en ze bieden mij het beste platform om mijn potentieel te bereiken en mijn sportdoelen te bereiken. "
 
Australische Rory Sutherland, 35, sluit ook aan bij het team voor een seizoen.