Uw winkelwagen is leeg!

Een edgy fietsfilm

15-08-2017 0
Het enige wat er gebeurde was een in-flight film om Australië's eerste Pro-Tour fietsploeg te overtuigen om de voormalige Shepparton man Marcus Cobbledick te huren om hun verhaal te vertellen.
 
'' In principe is mijn eerste film Fairless, gebaseerd op een lokale Shepparton-legende Steve Fairless, gespeeld op een QANTAS-vlucht en de leden van Orica GreenEDGE, Australië's eerste professionele fietsploeg, zagen de film en waardeerden het menselijk verhaal geweven in wezen Een film over elitesport, '' zei meneer Cobbledick.
 
'' Ze benaderden Madman Productiebedrijf, waar ik voor werkte, en ikzelf en zij waren geïnteresseerd in het samenwerken en vertellen van hun verhaal. ''
 
De heer Cobbledick werkt sinds begin 2016 samen met het team, reist over de hele wereld naar film, direct en produceert de film genaamd All For One.
 
'' Ik heb meer dan 50 interviews voor de film uitgevoerd mountainbike kleding ORICA GreenEDGE, die gemiddeld een uur per uur bedragen en ze vonden hier in Australië plaats, maar ook in het trainingskamp van het team in Zuid-Afrika ', zei hij.
 
'' Ze waren echt ontspannen, vrij open en comfortabel voor camera's en we hebben een geweldig persoonlijk inzicht in ruiters en een aantal medewerkers. ''