Uw winkelwagen is leeg!

Matteo Tosatto nieuwe sportief directeur van Team Sky

31-07-2017 0
De Italiaanse renner, die stadia in de Tour de France en Giro d'Italia heeft gewonnen wielerkleding, heeft de laatste zes jaar van zijn carrière doorgebracht bij het Saxo Bank / Tinkoff team dat Alberto Contador ondersteunt.
 
Hij begint met Team Sky tijdens de Tour of Poland, die zich bij de start van vandaag begint met de huidige Sky Sports Director Gabriel Rasch.
 
Hij zei dat de link extern was: "Oorspronkelijk had ik gehoopt om nog een jaar verder te rijden, maar uiteindelijk werd duidelijk dat dit de tijd was om te stoppen en iets nieuws te proberen.
 
AdTech Ad
"Ik was aan de Giro d'Italia voor Pinarello en daar was ik dat ik een paar keer met Dave Brailsford kon praten en we hadden gesprekken over het samenwerken.
 
"Mijn eerste ervaring met het team was in juni bij de Route du Sud, waar ik tijd in de auto kon doorbrengen om te zien hoe het team functioneert. Daarna heb ik twee weken doorgebracht in het trainingskamp van het team in Livigno met 14 renners.
 
"Dat was fantastisch en ik kijk er echt naar uit om met jonge renners te werken en fietskleding Tinkoff Saxo Bank hen te helpen ontwikkelen. Ik hoop met mijn ervaring dat ik hen kan helpen hun doelstellingen te bereiken."