Uw winkelwagen is leeg!

Sterbini verovert Little Cottonwood Canyon

08-08-2017 0
LITTLE COTTONWOOD CANYON - Terwijl geen Bardiani CSF ruiters Giulio Ciccone of Simone Sterbini figuur in de algehele race leidde op de 2017 Tour of Utah, de teamgenoten de Utah fans gaf, verzamelden zich veel Little Cottonwood Canyon, iets om op te zingen tijdens zaterdag 6e fase Van de tour van Utah.
 
Met een groep loodrijders die tijdens de laatste klim naar Snowbird zaten tijdens de laatste klim, viel Ciccone met 4 kilometer aan, springte uit zijn zadel, tikte zijn tanden en legde 35 seconden tussen zichzelf en teamgenoot Sterbini als de Italianen de top twee spots verdienden Tijdens de moeilijkste klimdag van de tour van dit jaar.
 
"Met ongeveer 4K heb ik een beetje een aanval gemaakt. Ik wilde zien hoe de anderen zouden reageren, "zei Ciccone. 'Zodra ik een beetje van een kloof had, wist ik dat ik mezelf tot het einde moest regelen en meedoen.'
 
Derde plaats op zaterdag's podium ging naar Axeon Hagens Berman rijders Neilson Powless. De 20-jarige, vierde in de algemene stand en de 2017 Tour van Utah's beste jonge renner, zei dat hij onder de indruk was van de klimmogelijkheden van de Italianen.
 
"Prettig vanaf de basis van de laatste klim de Bardiani CSF-jongens hadden een gek tempo," zei Powless.
 
Het is een indrukwekkende Tour of Utah for Powless, die de top vier tijdens de tijden van de woensdag op Big Cottonwood Canyon heeft geslagen. Op zaterdag vertoonde Powless de veteraan van een veteraan, waarbij hij de andere gele trui aanvalt 2 kilometer van de finish bij Snowbird.
 
'Ik heb net de hele tijd goed in mezelf geprobeerd,' zei Powless. "Ik heb zojuist zo stabiel mogelijk gezocht naar de klimmen tot ik het gevoel had dat het moment goed was en bij iets meer dan 2K ging ik zo snel mogelijk naar de lijn."
 
Met een dag overblijfsel in de Larry H. Miller Tour van Utah houdt Rob Britton van Rally Cycling een 26 seconden voorsprong op de United Health Care rider Gavin Mannion. Britton's gele trui keek in ernstige gevaar in de zaterdag. BMC-renner Brent Bookwalter en Holowesko Citadel rider en Lehi resident TJ Eisenhart gebruikten een geweldige afkomst van American Fork Canyon om op een punt ongeveer twee minuten op Britton te krijgen.
 
Bookwalter en Eisenhart hadden elk een paar teamgenoten en voor ongeveer 45 minuten behoorde de virtuele gele trui (race leider) tot Bookwalter, die de 44-seconden in Britton binnenkwam.
 
Maar Rally Cycling rallied als Adam De Vos en Sepp Kuss hielp Britton de kloof overbruggen voordat de hoofdgroep de Snowbird-klim raakte.
 
'Ik heb dit al een tijdje gedaan en het komt zelden uit de paniek,' zei Britton. "Ik had 100 procent vertrouwen in mijn mannen wielerkleding Bardiani Csf, hoewel we wisten dat Brent en TJ vol gas zouden gaan om over te komen. Die twee jongens waren grote bedreigingen, maar hun agressie soort werkte tegen hen vandaag. '
 
Terwijl Britton niet precies weet wat je moet verwachten van zondag, omdat andere teams het geel trui proberen te nemen, verwacht hij dat de race agressief uit de kijk komt.
 
'Ik denk dat het zeer vergelijkbaar zal zijn met vandaag,' zei Britton. 'Ze zullen me zo vroeg mogelijk isoleren, maar ik denk morgen dat het een beetje anders is en ik zou een beetje meer op Gavin (Mannion) en Serghei Tvetcov kunnen leunen, aangezien hun podiumposities behoorlijk verstevigd zijn.
 
Voor iedereen die nog nooit een elite-fietswedstrijd heeft gezien, biedt Sondag's Fase 7 een start en finish bij het Utah Capitool, een perfecte kans om in zijn majesteit de Larry H. Miller Tour van Utah in te nemen. Fase 7 begint om 1 uur Met een geschatte afwerkingstijd van 3:45 p.m. Fietsers zullen 11 ronden van een Salt Lake City-cursus afronden, die 73 mijl bedraagt. De beste toeschouwerplaats kan State Street zijn, aangezien ruiters aan de steile beklimming lijden. Andere kijkgebieden zijn de Bonneville Boulevard, rond de City Creek Canyon en de serpentine draait om Reservoir Park.